Leksand Strand Stugby

Område: Leksand Strand
Siljansvägen 61, 793 22 Leksand (visa karta)
Gästbetyg: 79% (26 av 33 rekommenderar) (2 recensioner)

Stugbyar | Vid Siljans södra strand, på behagligt gångavstånd till Leksands centrum ligger Leksand Strand. Med naturskönt läge i sluttningen ner mot Siljan finns olika stugbyar från enklare campingstugor till fullt utrustade 8-bäddsstugor. Anläggningen erbjuder stugboende, camping, affär, strandbad, utomhuspool, restaurang och aktiviteter.

Totalt kan vi erbjuda 140 olika stugor och 222 lägenheter utspridda i vårt natursköna område. Och du har aldrig långt till vattnet – oavsett var du bor.

På området finns samlingslokal med TV, solarium och bastu, sommaröppen restaurang, minilivs, 25 m pool, 80 m vattenrutschbana, minigolf, dansbana, lekplatser och barnaktiviteter.

Anläggningen är belägen intill Sveriges näst största Sommarland ”Leksand Sommarland” - ett eldorado för barnfamiljer under sommarmånaderna. Inom behagligt avstånd kan du även uppleva Dalahästtillverkning, Sommarrodel, Orsa Björnpark, Dalhalla, Musik vid Siljan, Falu Gruva, Golfbanor, skidbackar och givetvis hockey.

”Vi har under många år bott på campingen i samband med varpatävling både med husvagn, husbil och i olika typer av stugor och har alltid trivts så bra att vi längtat tillbaka, men stugan vi bodde i den här gången var helt perfekt. Precis allt man kunde tänka sig i utrustning fanns i stugan.”

Rekommenderad av Agneta Lundberg
Sverige Sverige (må 15 aug 2011)

”Jag och min familj har ett tidigare år bott i stuga på leksandstrand och vi fastnade direkt för denna natrusköna camping. skog och tillgång till vattnet o en magnefik utsikt över siljan. våran son vill alltid att vi ska åka till "stugan" som han säger. han stormtrivs o det finns mycket att utforska o stora ytor att ...”

Rekommenderad av marie
Sverige Sverige (ti 05 okt 2010)

Gästbetyg 79%

(26 av 33 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 of 5
Bemötande och service 4,3 of 5
Stugstandard 4,1 of 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,8 of 5
Städning 3,7 of 5
Prisvärt 3,7 of 5

Faciliteter och service

Generella faciliteter
Affär Badplats Bastu
Fiske Kabel-TV Lekplats
Restaurang Tennisbana Torkmöjligheter
Trådlöst internet Tvättmaskin  

Kontaktinformation

Telefonnummer (Bokning)
46 24713800
Telefonnummer
46 24713800

Karta

Gästservice Camping.se

Kontakta respektive campingplats vid specifika frågor om boendet.

Kontakta oss på Camping.se
Camping.se hjälper dig med ärenden rörande befintliga bokningar gjorda via oss eller hos en campingplats där vi är ansvarig förmedlare.

Under gästservice hittar du mer information och hjälp.

Mer info
Bokningsvillkor
Avbokning
Logga in


 

 

Varför boka genom camping.se?

På camping.se bokar du enkelt campingtomter och stugor över hela Sverige

    -Inga bokningsavgifter
    -24h öppet köp
    -Enbart SCR-anslutna campingplatser
    -Säker betalning via kort eller banktransfer

Vi har ställt resegaranti enligt resegarantilagen och är certifierade enligt kraven för Certifierad e-handel fastställda av Rådet för e-handelscertifiering.

Annonser